Workshop Kerst/Decoratieballen schilderen

We krijgen zoveel leuke reacties op de decoratieballen, dat we besloten hebben er een aantal workshops voor te gaan geven.

Gezellig creatief met elkaar Kerstballen ( laten we ze voor dit moment maar zo noemen) schilderen en meteen een heel uniek en origineel accessoire om je eigen huis mee te versieren.

Wat kan je verwachten:

We organiseren drie workshops:

  1. Vrijdagmiddag 16 december 13.00-15.15 uur
  2. vrijdagavond 16 december om 19.30-21.15 uur
  3. zaterdagmiddag 17 december 13.00-15.15 uur

Kosten zijn 50 euro per persoon inclusief kerstbal van 10 cm. Wil je een mooie grote bal van 15 cm dan is de vraagprijs 62,50 en bij de grootste kanjer (ook superleuk in een krans) 20 cm is de vraagprijs 67,50.

Je kunt je hier aanmelden.

Je ontvangt altijd bericht van mij.

LET OP. NAAM,TELEFOONUMMER VERMELDEN EN WELKE MAAT KERSTBAL JE WILT.

ps. Meedoen is op volgorde van juiste aanmelding. Vol = Vol

Lfs Nienke

Van boven naar beneden 10cm/15cm/20cm/

Schildercursussen

Wij geven schildercursus in groepjes van maximaal zes personen. Basisprincipes zoals kleuren mengen en composities maken komen aan bod. Ons thema is: “portretteren kan je leren”. De lessen bestaan uit setjes van acht gedeeltes, waarvan twee altijd vrije keuze is van de cursist zelf.

Het is anderhalf uur les per keer en vrij gebruik van materiaal zoals verf, mooi canvasboard, houtskool enzovoort. Penselen neem je zelf mee. Mocht je die niet hebben, dan kan je ze hier ook aanschaffen. Onze ervaring is dat je prettig schildert met je eigen gekozen penselen.

Verder krijgt elke cursist persoonlijke aandacht.
Goed nieuws: Sinds kort kan iedere cursist, tegen een klein bedrag, een eigen account aanmaken op onze website, zodat thuis de lessen nog eens even rustig bekeken kunnen worden. Unieke, zelf opgenomen, video’s die gericht de cursus ondersteunen.
Onze stijl is figuratief, met een losse toets schilderen, maar wel realistisch.

Een kopje thee met iets lekkers erbij maakt het compleet.

Gun jezelf een stukje van de week me-time.
Kosten acht cursussen, volledig verzorgd: € 200,-. Dat is 25 euro per les:-) 25 euro eenmalig voor een persoonlijk account(vrije keuze).

Als je starter bent mag je dat aangeven.

Liefs, Nienke

Aanmelden

16 januari 2023 starten de nieuwe cursussen!

De cursussen worden op maandag en dinsdag overdag én s’avonds gegeven.
Heb je liever (nog)meer persoonlijke aandacht dan kan je je opgeven voor privé les .Welkom! Ps. Je kunt de ook opgeven voor een gratis proefles. Geef dit even aan bij je aanmelding. Dan nemen wij contact met je op.

Aanmelden

Galerie van enkele werken van onze cursisten