Workshop Decoratieballen schilderen

Het was vorig jaar een succes, dus we hebben komend seizoen weer twee workshops decoratieballen schilderen gepland. Ook g ezellig voor een familie- of personeelsuitje.

Je kunt je nu al aanmelden.Graag data vermelden en met hoeveel personen.

lfs. Nienke

Schildercursus

Wij geven schildercursus in groepjes van maximaal vijf personen. Basisprincipes zoals kleuren mengen en composities maken komen aan bod. Ons thema is: “portretteren kan je leren”. De lessen bestaan uit setjes van acht gedeeltes, waarvan twee altijd vrije keuze is van de cursist zelf.

Het is twee uur les per keer (was voorheen 1,5 uur) en vrij gebruik van materiaal zoals verf, mooi canvasboard/papier, houtskool enzovoort. Penselen neem je zelf mee. Mocht je die niet hebben, dan kan je ze hier ook aanschaffen. Onze ervaring is dat je prettig schildert met je eigen gekozen penselen.

Verder krijgt elke cursist persoonlijke aandacht.
Goed nieuws: Sinds kort kan iedere cursist, tegen een klein bedrag van 25 euro een eigen account aanmaken op onze website, zodat thuis de lessen nog eens even rustig bekeken kunnen worden. Unieke, zelf opgenomen, video’s die gericht de cursus ondersteunen. Het account blijft geldig zolang jij op les blijft.

Onze schilder-stijl is figuratief, met een losse toets schilderen, maar wel realistisch.

Een kopje thee met iets lekkers erbij maakt het compleet.

Gun jezelf een stukje van de week me-time.

We starten weer vanaf 30 oktober op maandagavond en dinsdagmiddag met een nieuwe schildercursussen van acht weken. De laatste twee lessen mag je zelf een keuze maken van je onderwerp. Deze cursus is afgerond voor de kerstvakantie. Omdat de lessen een half uur langer zijn én alle lesmateriaal ook duurder is geworden, hebben we de prijs ook aan moeten passen naar 240,= en inclusief persoonlijk account en heel veel mooi studiemateriaal en schildertips 265,=.

Je kunt je nu alvast aanmelden.

Liefs, Nienke

Aanmelden

fs Nienke

Galerie van enkele werken van onze cursisten

Chat openen
Heb je vragen? Whatsapp mij!
Welkom op onze website.
Heb je een vraag? Laat het me gerust weten. Ik help je graag🤍. Creatieve groet, Nienke.