Het verhaal van de vakantiefoto

21 augustus, 2023

Zoals jullie wellicht gelezen hebben zijn wij op vakantie naar Kaapstad geweest, om de verjaardag van onze zoon te vieren.

Hij nodigde ons uit om dat in Zuid Afrika te komen vieren en we vonden dat een goed idee:-)

We hebben de reis van ons leven beleefd, en 1100(!) foto’s gemaakt. Maak jij ook foto’s als je op vakantie bent? En maak je daar een album van? Of een andere herinnering? Ik kom hier nog op terug voor een goeie tip.

Tijdens een food market waar we ontbeten(!) was er life muziek. MR Kolade draaide prachtige muziek die helemaal in het sfeertje paste.

Deze man inspireerde me meteen voor een foto. Natuurlijk heb ik toestemming gevraagd en ook aangegeven dat ik wellicht in Nederland er een portret van zou gaan schilderen.

Hij vond dit leuk en gaf toestemming.

Thuisgekomen ben ik direct aan de slag gegaan. Wat heb ik ervan genoten. Een vakantie herinnering schilderen geeft het gevoel dat je er weer staat. Een glimlach op je gezicht.

Tenslotte heb ik mr. Kolade 4x geschilderd en als ik er naar kijk waan ik me weer in Kaapstad met een heerlijk ontbijtje, gezellige muziek en goed gezelschap.

Nu kom ik terug op de tip: Heb jij ook zo’n bijzonder moment meegemaakt in je vakantie en heb je er een foto van gemaakt? Maak er dan, net zoals ik deed, een prachtig schilderij van. Dat wordt dubbel genieten.

Een ideetje voor jou om ook zo’n moment zelf te (leren) schilderen? Kom dan gerust op onze schildercursus. Dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

lfs Nienke

DJ Mr. Kolade

Chat openen
Heb je vragen? Whatsapp mij!
Welkom op onze website.
Heb je een vraag? Laat het me gerust weten. Ik help je graag🤍. Creatieve groet, Nienke.